Lifestyle Outfit

Câștigă două vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei | Felicia x Amalglam

36585249_1892949927392121_8887912886056255488_n

Așa e că Summer rimează cu Sales? Dacă nu, știm cu siguranță că se potrivesc!

ȘTIM că vă plac reducerile și totodată, cu toții suntem conștienți că o dată cu venirea verii, încep și promoțiile în centrele comerciale. De aceea, împreuna cu Centrul Comercial Felicia am pregătit un concurs foarte fain la care să participați, în cadrul căruia aveți șansa de a câștiga două vouchere în valoare de 500 de lei!

Pentru a vă înscrie în concurs, trebuie să urmați pașii de mai jos:

 1. Primul pas pe care trebuie să-l faci, este să accesezi concursul online AICI, unde te va întâmpina o fotografie simpatică cu patru inși veseli, heh.

2. Următorul pas, este și mai simplu! Te uiți la toate ținutele și alegi una care îți place. Dacă consideri că Radu e mai fashion decât noi, fetele, e în regulă, te încurajăm să-l selectezi pe el. :))

3. Completează formularul de înscriere - Come on , it's not that hard! *I will show you all the process in the pictures below*

4. Dă share pe Facebook and that's all!

Concursul se desfășoară în perioada 5 – 13 iulie și tot ce trebuie să faci este să urmezi cei 4 pași simpli, pe care i-am prezentat mai sus. Pentru a afla dacă ești fericitul câștigător, stai cu ochii pe pagina de facebook a Centrului Comercial Felicia pe data de 16 iulie.

Vă super pup!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply